https:/www.traditionrolex.com/15

completely unique charm is the features of cheap luxurywatch. buy great quality https://www.vapesstores.pl/ vape. top-quality best replica watches site in our wholesale and retail online store. rolex swiss replicanomos.com contends onto steady advancement. just about every of who sells the best fake 50 dollar rolex has been given a fantastic watchmaking connotation. best 30%off aaaa copy christian dior at discount price.

Blog - Čajovna

Blog

AUDIOKNIHY

AUDIOKNIHY

No jo, pokrok nezastavíš. A tak jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku o prodej audio knih. A že jich je na výběr. Pro děti si už zamlouvám Hobita, či Tracyho tygra.
Já už jsem rozbalil Cílka a těším se na Kmotra v podání Josefa Kaisera. Tak třeba si k nim cestu najdete.
A kdyby ne, tak klasickým knihám stále zůstáváme věrní.

19.01.2023 | Více

 

TEA GARDEN

TEA GARDEN

Je toho plno všude. ZAHRÁDKY JSOU OTEVŘENY! A nejinak je tomu i u nás. Po dlouhé době se těšíme, kterak Vás usadíme a budeme hýčkat rozličnými čaji, domácí buchtou, či cizokrajnou baklavou.
Opět si můžete nad šálkem čaje prolistovat svoji oblíbenou knihu a užít si klidu na našem dvorku. Snad se brzy počasí umoudří. No a pokud ne, je tu náš ZRZEK, který se nechá rád podrbat. Odměnou Vám bude jeho přítulnost.

15.05.2021 | Více

 

YUNNAN ZAO CHUN 2021

YUNNAN ZAO CHUN 2021

Už několátý rok začínáme novou sezónu čerstvých čajů Yunnanem. Nejinak je tomu tak i letos.
V překladu se dá tento čaj pojmenovat jako "Časné jaro"
Tento čerstvý zelený čaj z vyšších poloh okolí Simao, Yun Pan Shan (1100 m.n.m.) z brzké jarní sklizně (22. února 2021), má pěkný stejnoměrný list se středním podílem stříbných ochmýřených tipsů. List je lehce ovocné vůně, nálev jiskřivé žlutozelené barvy čerstvé jemné chuti s typickou stopou vůně kaštanových květů.

26.04.2021 | Více

 

RIZE Z KRIZE

RIZE Z KRIZE

Ukaž, že máš čajové srdce dej si (turecký) čaj do kelímku a PODPOŘ NAŠI ČAJOVNU v rámci kampaně Rize z krize… v této nelehké době.  Rize je silně slazený turecký nápoj z černého čaje, který funguje jako lepší alternativa ranní kávy. Tento čaj je v Turecku je považován za nápoj přátelství a pohostinnosti. Není možné vkročit do turecké domácnosti bez toho, že by vám byli nabídnuty alespoň dvě sklenice čaje… Čajová komunita přichází s kampaní nazvanou Rize z krize, k níž se zatím připojila více než padesátka čajoven v Čr. Organizátoři chtějí prostřednictvím kampaňe oslovit nejen štamgasty čajoven, ale i zájemce z řad široké veřejnosti, aby si čas od času uštědřili cestu k výdejnímu okénku nejbližší čajovny a podpořili ji zakoupením kelímku tureckého černého čaje Rize s sebou.

17.02.2021 | Více

 

INSTAGRAM HRNEK.EU

INSTAGRAM HRNEK.EU

Vítejte v době obrázků, fotek a barevných výkřiků. Na našem instagramu nenajdete jen čajovnu, ale i sousední kafírnu. Máme totiž mnoho společného - jsme jeden HRNEK.EU. Většinu fotek budeme průběžně dávat i do naší galerie. Takže se kochejte, jásejte a vzpomínejte, protože přece jen jsme mezi Vámi už nějaký ten pátek.

27.04.2020 | Více

 

Nalezeno článků: , zobrazeno: 1-5
[1]

 

Cigičaj spol. s r.o.

Zborovská 9, 680 01
Boskovice

LITERÁRNÍ ČAJOVNA
HERMANNA UNGARA

telefon: 774 499 708

E-mail: cigicaj@cajovna.cz

Otevírací doba

Po 10.00 - 19.00
Út 10.00 - 19.00
St 10.00 - 19.00
Čt 10.00 - 19.00
10.00 - 19.00
So 9.00 - 11.00 
14.00 - 19.00
Ne 14.00 - 19.00
  Cajovna.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím | Další informace

high quality luxury https://www.watchesbuy.nl/ for men and women.who makes the best https://www.yvessaintlaurentreplica.ru/ is going to be switzerland look sector's fantastic name brand.offer swiss eta movement https://paneraireplica.ru/.https://www.cartavape.com reddit gives the valuable knowledge for the purpose of keep an eye on connoisseurs not to mention collectors.https://www.redbullvape.com usa received a new unique neoclassical technique, plus also back into the current day facets.standard for skillfullness also technologies are powerful facial foundation to get cheap https://replicauhren.to.the most popular brands of today like https://golden-state-warriors.ru/ in our store.as a possible unmatched product work of genius, who makes the best rimowareplica.ru timepiece can become the newest favored assortment lovers.